Publică un anunț
piatasud.md

Angajații MAI pentru un mediu #MAI verde

Angajații MAI pentru un mediu #MAI verde

La data de 10 mai, angajații MAI s-au mobilizat în întreaga țară, demonstrând o solidaritate deosebită și un spirit de echipă exemplar.

Eforturile depuse de către angajații MAI vor avea un impact pozitiv asupra mediului ambiant, contribuind la îmbunătățirea calității aerului și a biodiversității locale. Prin Programul Național de Împădurire, care vizează reabilitarea și crearea de păduri noi pe o suprafață de 145 de mii de hectare în următorii 10 ani, se urmărește consolidarea resurselor naturale ale țării și protejarea acestora pentru generațiile viitoare.

Conform Inspectoratului General de Carabinieri, aceștia au plantat peste douăzeci de mii de arbori, care contribuie la înverzirea și renașterea plaiului.

„Această campanie reprezintă un pas semnificativ în eforturile noastre de a contribui la înverzirea plaiului și la asigurarea unui mediu mai sănătos pentru toți cetățenii noștri,” a menționat Ministrul Efros.

Ministerul Afacerilor Interne își reafirmă angajamentul de a continua să asigure ordinea și securitatea publică în întreaga țară, contribuind astfel la bunăstarea și prosperitatea cetățenilor noștri, în paralel cu protejarea și conservarea mediului ambiant pentru generațiile viitoare.

Articole similare