Publică un anunț
piatasud.md

Complicele bărbatului de la Cahul, reținut pentru un permis de conducere de 350 de euro, a ajuns în custodia CNA

Complicele bărbatului de la Cahul, reținut pentru un permis de conducere de 350 de euro, a ajuns în custodia CNA

Un complice al bărbatului de la Cahul, reținut de ofițerii Direcției Generale Teritoriale Sud a CNA și procurorii anticorupție pe 9 martie, în cadrul unui dosar de trafic de influenta, a ajuns în izolator. Acesta este bănuit că, împreună cu celălalt suspect, ar fi pretins 350 de euro  pentru a favoriza susținerea cu succes a examenelor pentru obținerea permisului de conducere.

Precizăm că, pe 9 martie, un bărbat din Cahul a fost reţinut de ofițerii DGT Sud a CNA şi plasat în izolator pentru 72 de ore. Bănuitul, ar fi cerut și primit de la denunțător 350 de euro pentru a-i favoriza susținerea cu succes a probei practice la examenul de calificare auto, categoria B, susținând ca ar avea influenta asupra membrilor comisiei de examene.

Pe acest caz a fost iniţiată o anchetă pentru trafic de influenţă. Dacă vor fi găsiți vinovați, aceștia riscă de la 2 la 6 ani de detenţie sau amendă penală.

Amintim că, orice persoană se prezumă a fi nevinovată până la pronunțarea unei decizii definitive și irevocabile de judecată.

Procuratura Anticorupție, oficiul Sud, conduce urmărirea penală.

Articole similare