Publică un anunț
piatasud.md

Transportul regulat de pasageri va fi sistat o zi în toată țara, la Cahul încă se discută

Transportul regulat de pasageri va fi sistat o zi în toată țara, la Cahul încă se discută

Transportul regulat de pasageri pe întreg teritoriul Moldovei, inclusiv cel privat din municipiul Chișinău, va fi sistat pentru o zi, transmite agrotv.md.

Despre aceasta anunță Asociația Patronală a Operatorilor de Transport Auto care precizează că măsura este una de protest față de „incompetența funcționarilor publici responsabili de gestionarea crizei pandemice” după adoptarea noilor restricții de către Comisia Națională Extraordinară de Sănătate Publică.Transportul regulat de pasageri va fi oprit săptămâna viitoare, ziua exactă, deocamdată, nu se cunoaște.

După întrevederea de azi, 18 februarie, cu autoritățile, care s-a încheiat fără niciun rezultat, transportatorii au cerut revizuirea deciziei CNESP, prin care la 15 ianuarie s-a decis limitarea numărului de pasageri în transportul feroviar și rutier în trafic raional, municipal și interraional la 50% din capacitatea de îmbarcare.

Despre sistarea situația cu transportul public din municipiul Cahul ne-a informat Cornel Susanu, administratorul S.A. PAT8, cel mai mare prestator de servicii transport public din oraș. Potrivit domnului Susanu, întreprinderea sa va fi solidară cu decizia Asociației naționale, dar vor face tot posibilul ca în municipiul cahul să nu fie sistat transportul public în acea zi.

Articole similare