Publică un anunț
piatasud.md

Un minor de 11 ani a decedat în timpul unui eveniment sportiv la Comrat

Un minor de 11 ani a decedat în timpul unui eveniment sportiv la Comrat
© Young football players play football at the stadium.

Un copil de 11 ani a murit în timpul unui eveniment fotbalistic care a avut loc pe 23 aprilie la Comrat. Potrivit Procuraturii, minorul ar fi suferit un atac de cord.

Federația Moldovenească de Fotbal (FMF) a anunțat despre decesul copilului pe 25 aprilie. Reprezentanții Federației au declarat că minorul în vârstă de 11 ani a decedat duminică, pe 23 aprilie, la un eveniment fotbalistic de la Comrat. „Decesul s-a produs în vestiar”, a comunicat FMF, adăugând că investighează cazul.

Reprezentanții Procuraturii Generale au precizat că circumstanțele decesului sunt examinate în cadrul unui proces penal.

Pe faptul decesului minorului de 11 ani în cadrul unui eveniment sportiv din Comrat, Inspectoratul de Poliție Comrat, la data de 23 aprilie 2023 a inițiat un proces penal, pentru examinarea tuturor circumstanțelor. A fost dispusă efectuarea unei constatări medico-legale, pentru stabilirea cauzei decesului minorului, preliminar versiunea medicilor fiind atacul de cord”, au declarat reprezentanții Procuraturii Generale.

Articole similare