Publică un anunț
piatasud.md

Votează pentru Văleni – Destinația Anului în categoria ”Sat de poveste”. Urmează instrucțiunile

Votează pentru Văleni –  Destinația Anului în categoria ”Sat de poveste”. Urmează instrucțiunile

Concursul Destinatia Anului 2024 a intrat în ultimele 3 zile de vot. Fii parte din cel mai mare proiect de promovare a turismului din și votează desținatiile tale preferate din Republica Moldova.

Pentru a vota pentru satul Văleni din raionul Cahul – treceți pe link, în secțiunea Destinația Anului la categoria „Sat de poveste”.

Alege destinația preferată din minim 3 categorii și validează-ți votul prin apăsarea butonului „Apasă pentru validarea votului!” din josul paginii și introdu adresa de email. În final, vei primi un link pe email unde trebuie să îti confirmi votul.

Văleni, sătucul Colinelor de Aur și al Bunicii ce Bate Doba, reprezentanta Moldovei la Eurovizion. Situat în sudul Moldovei, fiind totodată și cea mai apropiată locație turistică a acesteia de piața românească (4 h distanță de București), Văleni găzduiește unele dintre cele mai remarcabile natură, cultură și comunități tradiționale bine conservate din țară, concentrate în jurul Lacului Beleu, în inima singurei Rezervații a Biosferei UNESCO din Moldova (Prutul de Jos).

Satul se deosebește prin mix-ul unic axat pe excursii de aventură în natura conservată a Lacului, experimentând degustări de vinuri din faimoasele „vinuri din moldova„ și nu în ultimul rând experiențe imersive vibrante în „ joie de vivre„, cultura și bucătăria autentică locală. Acest amestec este adesea descris de partenerii noștri internaționali drept „bijuteria ascunsă” de-a lungul bazinului Dunării de Jos, aducandu-i de asemeni Văleni-ului distincția ”2023 Best Tourism Villages” acordată de către Organizația Internațională a Turismului (WTO) .

Șapte destinații şi atracții turistice din Republica Moldova din peste 120 de destinații participă la această competiție.

Articole similare