Publică un anunț
piatasud.md

Noi detalii despre bătaia de la Cahul, unde doi tineri au fost atacați de alți 7 indivizi /VIDEO

Noi detalii despre bătaia de la Cahul, unde doi tineri au fost atacați de alți 7 indivizi /VIDEO

Doi tineri din Cahul au fost agresați și lăsați fără telefoane mobile, în urma unui conflict apărut între ei și un grup de șapte persoane. Incidentul a avut loc în noaptea de 12 iulie, în satul Brînza, raionul Cahul. Oamenii legii au pornit un dosar penal, iar patru tineri au fost reținuți, transmite tv6.md

Spiritele s-au încins după miezul nopții, la o stație PECO de lângă satul Brînza, raionul Cahul, unde șapte bărbați consumau alcool. La un moment dat, au venit și cei doi tineri, iar între ei s-a iscat un conflict. Aceștia s-au înjurat și s-au bruscat, spun martorii, după care cei doi au plecat acasă cu motocicleta.

„- S-au îmbulzit un pic aici, dar nu a fost așa agresivitate mare, dar mai târziu ce a fost nu știu. 

-Dar ați încercat să-i despărțiți? 

– Am încercat să-i domolesc puțin”.

Conflictul nu s-a încheiat însă aici. Abia scăpați de furia agresorilor, victimele, care au 28 și 31 de ani, au fost urmărite în drum spre casă și agresate din nou. Ele le-au povestit oamenilor legii că au fost filate de două automobile, iar la un moment dat, din ele au coborât doi bărbați care au sărit la bătaie.

CRISTINA CIOBANU, ofițer de presă IP Cahul: „Aceștia le-au aplicat lovituri pe mai multe părți ale corpului ambelor victime, sustrăgând bunurile au plecat într-o direcție necunoscută”.

Reporterul TV6 a încercat să discute cu unul dintre tinerii agresați, însă acesta nu era acasă. Mama acestuia ne-a spus însă că fiul ei s-a ales cu leziuni ușoare în urma bătăii.

„Nu este la spital. Nu pot să vă spun unde este acum, pentru că numai ce am venit de la muncă. Băiatul meu nu prea este bătut, celălalt băiat a fost bătut mai tare”.

Potrivit poliției, la moment sunt reținute patru persoane, iar trei vor fi cercetate în stare de libertate.

Articole similare