Publică un anunț
piatasud.md

Vezi cum arată cea mai curată curte din mun. Cahul

Vezi cum arată cea mai curată curte din mun. Cahul

A finisat concursul „Cea mai curată curte din mun. Cahul”, la care s-au înscris mai bine de 6 participanți. 

Comisia de selectare a analizat minuțios fiecare aplicație, dar și a vizitat curțile care au concurat pentru această distincție. 

„Toate curțile care au  participat la concurs au fost amenajate impecabil, au fost vopsite elementele de joacă pentru copii, bănci; s-au plantat flori, au fost evacuate deșeuri, pavate trotuare, amenajate parcări etc” ne-a declarat Nicolae Mocanu, președintele A.O. Perspectiva. 

Astfel, prezentăm premianții 

Locul I (premiu10 000 lei)- curtea de pe str. M. Viteazul 41

Locul II (premiu 8 000 lei)- curtea de pe str. M. Viteazul 2

Locul III (premiu 5 000 lei)- curtea de pe str. A. Mateevici 20/4

Mențiune- curtea de pe str. C. Negruzzi 127, 125

Stimularea se va acorda sub formă de contribuție în amenajarea curților prin: utilaj pentru terenul de joacă a copiilor, inventar sportiv, bănci pentru odihnă, urne pentru gunoi, în sumă totală de la 5 la 10 mii lei.  

Asociația Obștească ,,Perspectiva” este beneficiară a Programului de granturi locale al Uniunii Europene și implementează proiectul ,,EcoCahul – Cetățean implicat – pentru un oraș curat”, în mun. Cahul, în parteneriat cu Primăria Municipiului Cahul.

Programul de granturi locale este lansat în baza Cadrului Unic de Sprijin a UE, acordat pentru Republica Moldova (2017-2020) din cadrul Instrumentului European de Vecinătate, prin intermediul proiectului „Abilitarea cetățenilor din Republica Moldova” (2019-2021), finanțat de către Uniunea Europeană și implementat de Agenția de Cooperare Internațională a Germaniei (GIZ). 

Partenerul proiectului pentru Regiunea Sud este Centrul Regional de Asistență și Informare a Organizațiilor Neguvernamentale „CONTACT-Cahul”.

Articole similare