Subscribe la telegramul nostru
Telegram

Wizz Air din decembrie reia zborurile din Republica Moldova

Wizz Air din decembrie reia zborurile din Republica Moldova

Compania aeriană low-cost, Wizz Air, care a suspendat temporar operațiunile în Republica Moldova în luna martie, se pregătește să revină. Despre aceasta a scris pe pagina sa premierul, Dorin Recean.

Revenirea la activitate este planificată începând cu luna decembrie, când vor fi reluate zborurile către trei destinații: Roma și Milano în Italia, precum și Londra în Marea Britanie.

”Wizz Air revine în Moldova. Compania low-cost a anunțat că, începând cu luna decembrie, va opera curse pe direcția Chișinău – Roma, Chișinău – Milano și Chișinău-Londra. Revenirea Wizz Air în Moldova este un rezultat al eforturilor noastre constante de a asigura noi conexiuni internaționale pentru toți cetățenii noștri și de a stimula dezvoltarea economică. Republica Moldova este o destinație sigură și atractivă. Doar în ultimele 2 luni, pe Aeroportul Internațional Chișinău au început să opereze noi companii aeriene cu curse noi spre Tel-Aviv, Atena și Baku. De asemenea, companiile care deja activează și pe piața avia moldovenească și-au suplinit zborurile și oferă prețuri din ce în ce mai avantajoase pentru pasageri”, a menționat premierul Dorin Recean.

Articole similare