Publică un anunț
piatasud.md

Accesul în Aeroport Internațional Chișinău se va permite doar pasagerilor. Poliția de Frontieră anunță noi măsuri

Accesul în Aeroport Internațional Chișinău  se va permite doar pasagerilor. Poliția de Frontieră anunță noi măsuri

În perioada 1 – 16 mai 2024, Aeroportul Internațional Chișinău va implementa măsuri suplimentare de securitate pentru a fluidiza traficul de pasageri, a exclude riscurile și a asigura siguranța tuturor călătorilor.

Accesul în terminalul aeroportuar urmează a fi permis doar pasagerilor, personalului care exercită atribuții de serviciu la prezentarea permisului de acces, precum și membrilor de echipaje ale aeronavelor.

Pentru pasageri se va permite intrarea în incinta aeroportului în baza prezentării biletului și a documentului de călătorie, controlul cărora va fi efectuat de către autoritățile responsabile de securitate.

După procedură, pasagerul va continua cu înregistrarea la rută, ulterior se va prezenta la controlul de securitate și al documentelor, urmând controlul vamal și așteptarea cursei în sala de plecări.

Pentru a ajuta autoritățile responsabile în fluidizarea fluxului de călători, dar și la degajarea circulației rutiere – excluderea ambuteiajelor din fața Aeroportului, se solicită prezentarea cu cel puțin trei ore până la zborul rutei planificate.

Articole similare