Publică un anunț
piatasud.md

Nicolae Dandiș în vizită la Primăria Cluj-Napoca. Ce au discutat edilii

Nicolae Dandiș  în vizită la Primăria Cluj-Napoca. Ce au discutat edilii

Primarul municipiului Cahul, Nicolae Dandiș, a efectuat o vizită la Primăria Cluj-Napoca, unde a avut o întrevedere cu primarul Emil Boc.

Discuțiile s-au axat pe tema dezvoltării mai multor proiecte comune în domeniile educație, cultură, tineret și sport. Deasemenea s-a discutat despre posibilitatea dezvoltării unei relații de înfrățire între municipiul Cluj-Napoca și orașul Cahul și, evident, despre demersuri comune în vederea susținerii drumului european al Republicii Moldova.

”Primăria Cluj-Napoca are o colaborare strânsă cu mai multe comunități din Rep. Moldova. Spre exemplu, orașul Ungheni unde cea mai recentă investiție la care am contribuit este realizarea parcului denumit Micul Cluj. De asemenea, mun. Cluj-Napoca a avut șansa să colaboreze și cu alte orașe din Rep. Moldova în diverse proiecte europene. Cu această ocazie, i-am prezentat dlui primar Dandiș și profilul strategic, respectiv avantajele competitive ale Clujului precum ecosistemul local de inovare construit prin buna colaborare dintre toți actorii sociali și resursa umană bine pregătită. De asemenea, am punctat modul în care am urmat strategia asumată pentru a asigura o dezvoltare a orașului și creșterea calității vieții pentru clujeni”, a scis primarul Emil Boc pe pagina de Facebook.

Articole similare