Publică un anunț
piatasud.md

Oficii disponibile la Incubatorul de Afaceri Cahul

Oficii disponibile la Incubatorul de Afaceri Cahul

Potrivit administrației Incubatorului de Afaceri Cahul (IACh), sunt mai multe spații disponibile pentru închiriat de către întreprinderile nou formate. 

Doritorii de a se alatura rezidenților Incubatorului de Afaceri Cahul, pot apela la numarul de telefon  +373 78946467, sau scrie pe adresa de email cahulincubator@outlook.com.

La moment sunt disponibile 2 oficii cu suprafața de circa 25 metri pătrați fiecare. Rezidenții IACh beneficiază de o reducere la locațiune de 60% în primul an, 40% în al doilea an și 20% în anul 3, față de prețul de piață. 

Incubatoarul de Afaceri Cahul este o instituție publică fondată în august 2017, structură care funcționează ca un sistem de sprijin pentru afaceri și facilitează mediul necesar pentru dezvoltarea acestora. Incubatorul de Afaceri Cahul oferă rezidenților și potențialilor antreprenori mentorat și consultanța altor antreprenori cu experiență în diverse domenii. 

Firmele selectate sunt găzduite în Incubatorul de Afaceri Cahul pe o perioadă determinată de timp de trei ani (ciclul de incubare), interval în care beneficiază de servicii de consultanţă şi spaţii pentru birouri la un preț mai mic decât cel de pe piață.

Companiile incubate sunt găzduite în incubator pentru o perioadă de trei ani. În acest interval companiile beneficiază de diferite tipuri de servicii. 

Toate serviciile și activitățile oferite au rolul de a susține dezvoltarea întreprinderilor nou create, astfel încât acestea să poată ajunge la un nivel de stabilitate și autonomie care să le permite părăsirea Incubatorului și funcționarea pe cont propriu, cu șanse crescute de a face față mediului concurențial.

Articole similare