Publică un anunț
piatasud.md

Sergiu Parfeni – tânărul apicultor de la Gotești, Cantemir

Sergiu Parfeni – tânărul apicultor de la Gotești, Cantemir

Lead: Cu albinele nu-i ușor – mai ales dacă fac purici sau devin agresive și înțeapă, așa cum a pățit Sergiu Parfene – apicultor începător, în timpul filmărilor acestui reportaj. Pe lângă ghidarea unui mentor-apicultor cu experiență, Sergiu are parte și de susținerea familiei sale. Cât tânărul e ocupat cu responsabilitățile de elev, tatăl lui are grijă de stupi. 

Conoaște-l pe Sergiu în videoul de mai jos: 

Acest produs este un exercițiu de activism civic și jurnalism cetățenesc, prin care tinerii învață să se exprime cu privire la problemele sau succesele comunității din care fac parte. 

Produs realizat în cadrul unui media tur, organizat de Centrul Media pentru Tineri în proiectul „Dezvoltarea gândirii critice în rândul tinerilor și sporirea gradului de participare la nivel local”, finanțat de Uniunea Europeană și Fundația Konrad Adenauer, prin intermediul Programului de granturi Dezvoltarea societății civile la nivel local în Republica Moldova.

Această publicație a fost realizată cu sprijinul financiar al Uniunii Europene. Conținutul său este responsabilitatea exclusivă a proiectului „Dezvoltarea gândirii critice în rândul tinerilor și sporirea gradului de participare la nivel local” și nu reflectă neapărat punctele de vedere ale Uniunii Europene.

Articole similare