Publică un anunț
piatasud.md

Ion Groza: Doar împreună putem să construim o țară prosperă unde să domnească Pacea

Ion Groza

Declarațiile au fost făcute de către deputatul Ion Groza la evenimentul de comemorare a victimelor Războiului II Mondial.  

„Este foarte important noi suntem oamenii care aveam acesta datorie să promovăm Pacea, chiar dacă undeva suntem mai diverși, putem să avem diversitatea în unitate, și ca popor, ca națiune, cea mai mare valoare a noastră este Pacea. Să privim cu toții spre viitor cu speranța, cu nădejde, să înțelegem că doar împreună putem să construim o țară prosperă unde să domnească Pacea, unitatea, o țară unde să ne simțim liberi” a declarat Ion Groza.  

Parlamentarul a mai specificat că trăim vremuri mai speciale, la hotar avem un război unde cu regret mor oameni nevinovați. 

„În război nimeni nu câștigă, iar această situație pe noi ne învață cât de importantă este Pacea. Aducem acest gest de mulțumire celor care nu mai sunt printre noi, în fiecare familie este această tristă realitate, va îndemn și vă încurajez să fim cetățenii responsabili care să contribuim la promovarea Păcii”.

Precizăm că în dimineața de 9 mai, sute de cahuleni au depus flori la memorialul „Focul Veșnic” din parcul Grigore Vieru din mun. Cahul. 

Vezi și: VIDEO// Cahulenii au comemorat victimele celui de-al II-lea Război Mondial.

Tot evenimentul a fost transmis LIVE pe pagina de Facebook a www.ziuadeazi.md.

Reamintim că în seara de 9 mai, cu începere de la ora 20:00, în Piața Independenței din Cahul va avea loc un concert dedicat sărbătoririi Zilei Europei la Cahul. Pe scenă va ieși Irina Rimeș.

Articole similare