Publică un anunț
piatasud.md

Pe 18 mai „EU4Cahul Marathon – Aleargă pentru TINEri”

Pe 18 mai „EU4Cahul Marathon – Aleargă pentru TINEri”

Pe 18 mai la Cahul va avea loc cursa gratuită de alergare pentru sportivi și iubitori ai mișcării, EU4Cahul Marathon – Aleargă pentru TINEri

Evenimentul, aflat la cea de-a treia ediție, va avea trei distanțe de alergare: 2 km, 5 km și 10 km.

Maratonul este organizat cu ocazia Zilei Europei în Moldova, în cadrul programului „EU4Moldova: Regiuni cheie”, finanțat de Uniunea Europeană și implementat de UNDP și UNICEF. EU4Cahul Marathon a fost conceput ca un eveniment care adună oameni diferiți – profesioniști și amatori de alergare, copii, tineri și adulți, toți cei care apreciază un stil de viață sănătos și sportul.Pachetele de start vor fi distribuite înainte de începerea cursei.

Locurile sunt limitate, așa că vă rugăm să vă înregistrați cât mai curând posibil. Evaluați-vă capacitățile și alegeți distanța potrivită – 2 km, 5 km sau 10 km. La finiș, fiecare participant va primi o medalie de onoare, iar cei mai buni vor primi trofee, diplome și vouchere la un magazin sportiv! Înscrie-te aici

Cum a fost în 2022 la Marathon Cahul

Pentru participanții din Chișinău va fi oferit transport gratuit, despre care vă vom anunța mai târziu pe pagina evenimentului.

EU4Cahul Marathon 2024 este organizat de Primăria Municipiului Cahul și UNICEF, cu sprijinul Uniunii Europene în cadrul programului „EU4Moldova: Regiuni cheie”.
Ne vedem la start!

Articole similare