Pe 11 octombrie, cu începere de la ora 10:00, aleșii locali sunt așteptați să adopte cele 26 de proiecte de pe ordinea de zi.

Printre cele mai importante subiecte ce urmează a fi abordate de către aleșii locali se numără executarea bugetului raionului Cahul pentru primul semestru a anului 2018 și modificarea bugetului raional pentru anul curent; cu privire la mersul valorificării investițiilor capitale alocate din bugetul de stat și bugetul raional  în  anul  2018; cu privire la aprobarea Planului de acțiuni în domeniul aprovizionării cu apă și servicii de canalizare a raionului Cahul pentru perioada 2018-2023, parte componentă a Programului de dezvoltare socio-economică a raionului Cahul pe anii  2017- 2020.

Totodată, aleșii locali vor dezbate raporturile de activitate pentru anul 2017 și primul semestru a anului curent a două întreprinderi municipale: „Centrul Stomatologic Raional” și „Biroul de prospecțiuni și proiectare”.

De asemenea, aleșii locali urmează să deschidă noi clase de liceu, să aprobe organigrama și statele de personal a aparatului președintelui raionului pentru anul 2019, dar și să confere titlul de cetățean de onoare a raionului Cahul.

Proiectele de pe ordinea de zi pot fi accesate aici.

Menționăm că potrivit legislației naționale, ședințele consiliilor locale sunt publice, la acestea pot participa toți doritorii.