Publică un anunț
piatasud.md

ANGAJARE// Agenția Teritorială de Asistență Socială Sud anunță concurs de angajare specialiști în Protecției Drepturilor Copilului

ANGAJARE// Agenția Teritorială de Asistență Socială Sud anunță concurs de angajare specialiști în Protecției Drepturilor Copilului
© foto simbol. sursa: IPN.MD

Un anunț în acest sens a fost publicat pe șițe-ul Consiliului raional Cahul. 

„Te invităm să fii și tu parte dintr-o echipă entuziastă și să contribui la construirea unei echipe de profesioniști în domeniul Protecției Drepturilor Copilului din Structurile Teritoriale de Asistență Socială Cahul, Cantemir și Taraclia” se spune în anunț.

Doritorii de a activa în acest domeniu pot trimite CV-ul la adresa de e-mail: atas.sud@social.gov.md; as.cahul@gmail.com până la data de 28 martie 2024.

Date de contact: telefon: 068397638; adresa poștală: mun. Cahul, str. Ștefan cel Mare 110 (Structura Teritorială de Asistență Socială Cahul)

Reamintim că Agenția Teritorială de Asistență Socială Sud a fost creată drept urmare a programului Guvernamental RESTART, lansat acum un an de Ministerul Muncii și Protecției Sociale. Scopul reformei este de a promova respectarea dreptului la protecție și asistență socială a populației vulnerabile din Republica Moldova și asigurarea accesului uniform și echitabil al populației la serviciile sociale de calitate. 

Articole similare