Publică un anunț
piatasud.md

Tânăr prins cu viteză excesivă a încercat să ofere mită polițiștilor de la Direcția de Patrulare Sud pe traseul Chișinău-Giurgiulești

Tânăr prins cu viteză excesivă a încercat să ofere  mită polițiștilor de la Direcția de Patrulare Sud pe traseul Chișinău-Giurgiulești

Pe traseul Chișinău-Giurgiulești, un șofer de 22 de ani a încercat să mituiască angajații Direcției de Patrulare Sud pentru ca să nu fie documentat pentru viteză excesivă.

Echipele Direcției de patrulare Sud a INSP, aflate în misiune pentru menținerea siguranței rutiere, au depistat un vehicul Mercedes care se deplasa cu viteză mult peste limita legală. Șoferul a fost oprit și avertizat cu privire la consecințele depășirii vitezei legale, inclusiv posibilitatea de a fi sancționat penal pentru darea de mită.

Cu toate acestea, tânărul a ignorat avertismentele și a încercat să mituiască polițiștii, plasând în autoturismul lor de serviciu două bancnote de 50 de euro.

Gestul șoferului a fost imediat sesizat, iar acesta a fost reținut de polițiști. Cazul urmează să fie investigat, iar șoferul riscă să fie tras la răspundere penală pentru dare de mită.

Poliția recomandă tuturor participanților la trafic să respecte regulile de circulație și să evite orice tentativă de a oferi sau a primi mită.

Articole similare