Subscribe la telegramul nostru
Telegram

Într-un sat din raionul Cahul va apărea „Garda populară” pentru a lupta cu infractorii

Într-un sat din raionul Cahul va apărea „Garda populară” pentru a lupta cu infractorii

Anunțul a fost făcut de Nicolae Calaidjoglu, primarul s. Alexandru Ioan Cuza din raionul Cahul, pe pagina sa de Facebook. 

Motivul cererii gărzii populare este combaterea infracțiunilor. 

„În noaptea de joi spre vineri 3-4 infractori , cu părere de rău din aceștia mai sunt în sat, au încercat să mai smulgă părți de gard de la Parcul Multifuncțional, Aceștia au fost auziți de cetățeni care se aflau prin apropiere și care m-au informat” se spune în postare. 

Potrivit primarului doi consăteni au mers imediat la locul infracțiunii, iar un alt sătean i-a urmărit cu mașina pe presupușii făptași, dar nu a reușit să-i prindă. 

„Hoții n-au fost prinși dar se știe că sunt de pe strada Miorița și se știe cine sunt aceștia. Primăria a format grupuri de acțiune operativă, dar mai sunt în organizare și 5 echipe a Gărzii Populare” se spune în mesaj . 

Nicolae Calaidjoglu a venit cu un mesaj către presupușii infractori, dar și către întreg satul:  Domnilor infractori ! Liniștiți-vă fiindcă veți fi prinși și hoții și cei care tăiați ilegal copaci, și cei care tulburați liniștea publică”.

Articole similare