Publică un anunț
piatasud.md

Moldova vicecampioană europeană la Taekwon-Do ITF. Câte medalii au adus sportivii din Cahul

Moldova vicecampioană europeană la Taekwon-Do ITF. Câte medalii au adus sportivii din Cahul

Echipele de Taekwon-Do ITF din Republica Moldova au obținut rezultate remarcabile la Campionatul European din Lublin care a avut loc în perioada 17-21 aprilie. Sportivii noștri au reușit să cucerească titlul de vicecampioni europeni la proba Sparring Echipe Pre-junior și medalia de bronz la proba Tull Echipe Pre-junior. Majoritatea sportivelor din echipe sunt Cahuleni.

Din Cahul la Campionatul European de Taekwon-Do ITF au participat cluburile: SPARTAN, RIBAKOV TEAM și LEO. În total au cucerit 15 medalii.

Pentru prima dată la o competiție Europeană, Republica Moldova s-a clasat pe locul 14 din 33 de țări.

Clubul SPARTAN ( Ivan Iliev)

Președintele Clubului Spartan, Ivan Iliev, a cucerit locul 3 la proba Spargeri Forță, la Campionatul European de Taekwon-Do ITF.Categoria a inclus 21 de sportivi din diferite țări.

Cherpec Dragoș s-a clasat pe locul 2 la categoria sparring pre-junior 55-60 kg, locul 2 la proba sparring echipe pre-junior, locul 3 la proba tull echipe pre-juniori.

Pantilei Nikkita a obținut locul 3 la categoria sparring pre-junior 45-50 kg și locul 3 la proba tull echipe pre-juniori.

Railescu Damian locul 2 la proba sparring echipe pre-junior și locul 3 tull echipe pre-junior.

Bortă Mihai locul 2 la proba sparring echipe pre-junior și locul 3 tull echipe pre-junior.

Clubul RIBAKOV TEAM ( Gheorghe Ribakov)

Manoli Mirela (or. Cantemir) – medalia de bronz la sparring la Campionatul European Taekwon-Do ITF 2024

Gheorghe Batranciuc a obținut medalia de argint la sparring 55 kg și locul II în echipe Campionatul European Taekwon-Do ITF 2024.

Tanas Cristi (or. Cantemir) a obținut medalia de argint la sparring 50 kg și tot medalia de argint la sparring în echipe, Campionatul European Taekwon-Do ITF 2024.

Marin Dinu (or. Cantemir) a devenit vicecampion european la sparring echipe.

Clubul LEO (Valeriu Tolstogan)

Maxim Munteanu a cucerit medalia de bronz, categoria sparring Pre-juniori 40kg și încă o medalie de locul 3 la proba tull echipă, la Campionatul European de Taekwon-do Polonia, Lublin 2024.

Articole similare