Publică un anunț
piatasud.md

Clubul Sportiv “RIBAKOV TEAM” din nou bate recorduri. Vezi cu câte medalii s-au întors de la campionat

Clubul Sportiv “RIBAKOV TEAM” din nou bate recorduri. Vezi cu câte medalii s-au întors de la campionat

Clubul Sportiv “RIBAKOV TEAM” a reușit o nouă performanță uimitoare și bătut recordurile la competiția Chișinău Open 2024, desfășurată pe 30-31 martie. Sportivii clubului au dominat competiția, locul 1 la clasamentul general pe cluburi, 5 cupe de locul 1 la probele pe echipe și un număr record de medalii: 67  medalii de aur; 48 medalii de argint; 37 medalii de bronz. În total clubul a adus acasă 152 medalii.

Competiția a reunit peste 300 de sportivi din 6 cluburi din două țări, iar “RIBAKOV TEAM” s-a remarcat prin talentul și perseverența sportivilor săi.

“Mulțumesc fiecărui sportiv, părinților și antrenorilor pentru tot efortul depus. Familia noastră RIBAKOV TEAM este din ce în ce mai mare și ne bucurăm mult pentru că tot mai mulți părinți decid să înscrie copiii la sport. Noi vom continua să muncim la fel de mult ca să aducem și mai multe rezultate și ca să valorificăm capacitățile pe care le au sportivii noștri.” – a menționat dl. Gheorghe Ribakov, care este președintele și antrenorul principal al clubului.

Articole similare