Publică un anunț
piatasud.md

Participă gratuit la tabăra fotografică „Egalitatea în obiectiv” de la Cahul

Participă gratuit la tabăra fotografică „Egalitatea în obiectiv” de la Cahul

Ești din raionul Cahul, iar fotografia este pasiunea ta? Îți dorești să promovezi schimbări pozitive în comunitatea ta în materie de drepturile omului și egalitatea de gen? Atunci Asociația Media-Guard te invită să te înscrii la tabăra fotografică „Egalitatea în obiectiv”, care se va desfășura în perioada  29 septembrie – 3 octombrie la Cahul.

Tabăra are scopul de a încuraja tinerii/tinerele să devină promotorii egalității de gen și ai drepturilor omului în societate, prin intermediul artei fotografice, oferind participanților/participantelor posibilitatea de a cunoaște și de a experimenta tehnici de creare a portretelor, istoriilor foto și a expozițiilor fotografice.

Cine va face instruirea? Instruirile și ghidarea profesională va fi efectuată de experți/experte naționali/naționale și internaționali/internațional în materie de fotografie, drepturile omului, egalitate de gen. 

Când și cum vor avea loc activitățile? Tabăra fotografică este o tabără de zi, se va desfășura în 29 septembrie – 3 octombrie la Cahul.Participanții/participantele vor beneficia de instruire, echipamentele necesare, alimentare, transport. Mai multe detalii logistice vor fi comunicate ulterior. 

De asemenea, vor fi respectate cu strictețe normele sanitare și vor fi oferite mijloace și produse pentru dezinfectare și protejare. Participarea este gratuită.

Cine poate participa? Persoane care au vârsta cuprinsă între 16-25 ani; sunt interesate de fotografie; sunt interesate de promovarea egalității de gen și a drepturilor omului; sunt active și deschise să împărtășească experiența obținută în cadrul taberei cu membrii comunității lor.

Vor fi selectați câte 12 participanți/participante din fiecare regiune. 

După desfășurarea instruirilor, participanții/participantele vor urma să-și expună propriile lucrări și să împărtășească experiența obținută la tabără în cadrul unor expoziții publice și întâlniri cu membrii comunității din care fac parte.

Dacă te-am motivat să participi, te invităm să completezi FORMULARUL DE APLICARE până pe 12 septembrie 2021, ora 23:59 – pentru regiunea Cahul.

Pentru mai multe detalii, nu ezitați să ne contactați la numărul de telefon 068 990 796 sau să ne scrieți la adresa de email training@mediaguard.ngo

Articole similare