Publică un anunț
piatasud.md

Rubicon 2024 : când vor trece alergătorii prin raionul Cahul?

Rubicon 2024 : când vor trece alergătorii prin raionul Cahul?

Ultramaratonul Rubicon 2024 cu ruta Chișinău-București, 478 km în 3 zile, are să parcurgă or. Cahul printre orele 1:30-4:50 dimineața, și puteți participa și voi!

Rubicon este un ultramaraton de tip eștafetă, creat în Moldova, ce își propune să dezlănțuie potențialul interior al fiecărui participant și să-i demonstreze de ce este cu adevărat capabil. Precedent acesta a parcurs toate raioanele Republicii Moldova, iar anul acesta, își extinde traseul după hotarele țării, în România!

Cursa își are începutul la Chișinău, la data de 22 Martie 2024, ora 9:00, și are să parcurgă raioanele Ialoveni, Cimișlia, Gagauzia, Taraclia, Cahul, Galați, Brăila, Buzău, Ialomița, Ilfov și București. După completarea unei etape oarecare, puteți primi insigna raionului, iar la completarea a 100km de maraton, insigna Rubiconului.

Ruta raionului Cahul, și etapa I, va începe în apropierea comunei Tartaul de Salcie, etapa II, în apropierea s. Trifeștii noi, și etapa III la marginea orașului. Alergătorii își asigură transportul către și de la punctele date de sine stătător. Traseul din Cahul ia sfârșit la vama Oancea, după care participanții pot continua maratonul în România.

Procurarea biletelor pentru participare se poate face aici.
Prețul pentru participarea la o etapă – 200 MDL
2-5 etape – 450 MDL
6-10 etape – 550 MDL
11-15 etape – 650 MDL
16 etape sau mai mult – 850 MDL
În caz că doriți să participați la multe etape, puteți beneficia de un autocar confortabil, la prețul de 1200MDL

Pentru a citi mai multe despre originile traseului puteți accesa articolul dat, sau pentru mai multe informații, pagina oficială.

Articole similare