Publică un anunț
piatasud.md

Site-ul oficial al Apă-Canal Cahul nu mai este disponibil de cel puțin 2 săptămâni. Soluția

Site-ul oficial al Apă-Canal Cahul nu mai este disponibil de cel puțin 2 săptămâni. Soluția

Acest text nu este o știre, este mai degrabă o exprimare a responsabilității sociale a organizației noastre. 

Ieri, 18 ianuarie, căutam cu colegii numărul de telefon a serviciului de avarie a S.A. Apă-Canal Cahul, motiv că în mai multe regiuni a orașului era sistată furnizarea serviciului. Am accesat site-ul, dar surpriză – nu se deschidea. 

Pur din interes, am încercat să vedem dacă domenul este achitat – și surprize, domenul apacanalcahul.md era disponibil pentru a fi achiziționat de părți terțe. 

Știind cum lucrează serviciul, și că până la expirarea abonamentului la domen sunt expediate mai multe e-mailuri și că după ce expiră domenul organizația sau persoana fizică are la dispoziție cel puțin 2 săptămâni pentru a procura domeniul chiar dacă acesta este deconectat, inclusiv pentru a evita situațiile când o parte terță ar procura și ar solicita o plată lunară/anuală de la întreprindere mult mai mare decât prețul de stat de 450 lei – am bronat domenul apacanalcahul.md. 

Nu o să criticăm pe nimeni, de data asta, dar oferim o soluție viabilă pentru o organizație care suferă de fluxul permanent de cadre, inclusiv de conducere și unele aspecte pur tehnice deseori sunt trecute cu vederea. 

Astfel, ne asumăm să menținem actual domenul apacanalcahul.md, astfel ca site-ul să fie accesibil în continuare. 

Aceasta evident că nu înseamnă că cineva din redacție va avea acces la site, inclusiv noi sperăm foarte mult că doar domenul a „fost scăpat”, iar hostingul și site-ul este încă accesibil. 

Așteptăm adresele DNS pentru a restabili legătura dintre site și domen, astfel ca întreprinderea să poată în continuare informa despre calitatea apei din oraș, și alte informații utile și fie accesibile pentru cetățeni. 

Menționăm că site-ul apacanalcahul.md a fost creat în cadrul primelor proiecte de suport pentru Apă-Canal Cahul, finanțate de GIZ. 

Articole similare