Publică un anunț
piatasud.md

22 de proiecte a tinerilor din Cahul au fost finanțate în cadrul Programului de Granturi Mici pentru tineri

22 de proiecte a tinerilor din Cahul au fost finanțate în cadrul Programului de Granturi Mici pentru tineri

22 de proiecte ale tinerilor din Cahul au fost selectate pentru finanțare în cadrul celei de-a unsprezecea ediții a Programului de Granturi Mici pentru Tineri.

Programul, organizat de A.O. Perspectiva, oferă tinerilor activi civic din raionul Cahul posibilitatea de a obține finanțare pentru a implementa proiecte care contribuie la dezvoltarea comunității.

Ediția din acest an a programului a marcat o evoluție semnificativă, devenind parte integrantă a programului „Cahul – Capitala Tineretului 2024”. Acest lucru a dus la un fond mai generos pentru proiectele câștigătoare, datorită cofinanțării din partea Ministerului Educației și Cercetării al Republicii Moldova și a Agenției Naționale pentru Tineret.

Datorită resurselor suplimentare, programul a putut selecta un număr mai mare de echipe în acest an, oferind oportunitatea unui număr mai mare de tineri de a-și pune în aplicare ideile.

Fiecare echipă selectată va beneficia de sprijin financiar, logistic și consultanță pentru a-și implementa proiectele în mod eficient și sustenabil.

Articole similare