Publică un anunț
piatasud.md

Asociația Promo-LEX anunță concurs de angajare pentru poziția de Coordonator Regional (Regiunea Sud) în cadrul Programului Procese Democratice // TERMEN EXTINS

Asociația Promo-LEX anunță concurs de angajare pentru poziția de Coordonator Regional (Regiunea Sud) în cadrul Programului Procese Democratice // TERMEN EXTINS

Asociația Promo-LEX este o organizație neguvernamentală, apolitică, nonprofit, care îşi desfășoară activitatea pe întregul teritoriu al Republicii Moldova. Organizația are drept scop dezvoltarea democrației și apărarea drepturilor omului în Republica Moldova, inclusiv în regiunea transnistreană. Misiunea asociației este promovarea și apărarea drepturilor omului; consolidarea proceselor și instituțiilor democratice; dezvoltarea societății civile.

Context: În perioada 26 iulie 2016 – 31 martie 2025, Asociația Promo-LEX implementează Programul Democrație, Transparență și Responsabilitate. Programul este finanțat de Agenția SUA pentru Dezvoltare Internațională (USAID). Programul include activități de monitorizare, sensibilizare a opiniei publice și advocacy în legătură cu probleme ce vizează procesele de guvernare și politice, promovarea cetățeniei active și sporirea responsabilității autorităților și a altor actorilor politici. În cadrul programului, Promo-LEX va desfășura de asemenea şi Misiunea de observare a alegerilor locale generale din 2023.

Obiectivul concursului de angajare: Identificarea și selectarea persoanelor pentru postul vacant în cadrul Asociației Promo-LEX:

  • Coordonator Regional (Regiunea Sud) – Contract Individual de Muncă (CIM), pentru o perioadă determinată, conform art. 55 Codul Muncii (pentru perioada îndeplinirii obligațiilor de muncă ale salariatului care se află în concediu prevăzut la art. 124 Codul Muncii);

Termenii de Referință și procedura de aplicare poate fi consultat urmând link-ul indicat mai jos:

https://rb.gy/lolt5

Data limita pentru depunerea dosarelor de angajare: 5 iulie 2023, ora 18.00.

Vor fi evaluate doar dosarele complete și depuse în termen.

Pentru mai multe detalii contactați:

Mariana Novac, Coordonator Programul Procese Democratice, tel: 069339700, e-mail: mariana.novac@promolex.md, sau Cristina Chebeș, Coordonator de Rețea, tel: 069350474; e-mail: cristina.chebes@promolex.md.

Evaluarea dosarelor se va realiza în 2 etape: (1) la prima etapă, dosarele vor fi analizate sub aspectul corespunderii candidaților cu cerințele stipulate în Termenii de Referință; (2) cea de-a doua etapă va consta în intervievarea candidaților pre-selectați. Vor fi contactați doar candidații pre-selectați.

Articole similare