Publică un anunț
piatasud.md

Burlacu face praf Serviciul salubrizare: De ce nu a fost eficientă curăţarea?

Şedinţă cu scântei la Primăria Cahul. Primarul oraşului face praf responsabilii de la Serviciul salubrizare pentru situaţia cu deszăpezirea drumurilor din oraş.

„De ce, în zadar s-a trecut şi nu a fost eficient curăţarea, când trebuia de curăţat dimineaţa sau pe seară, când nu este ambuteiaj? Aţi trecut 20 de străzi, de ce atât de neeficient a fost curăţate drumurile din oraş?” le-a vorbit Petru Burlacu în cadrul şedinţei.

Întrebări lăsate fără un răspuns concret de către responsabilul de la serviciul de Salubrizare. 

„Dar străzile care nu au fost trecute niciodată, pentru că am fost personal, de ce? Cum aţi organizat activitatea?  Organizare trebuie de făcut: se odihneşte dar iese atunci când este necesar, cheltuială de combustibil dar nu este rezultativ” a menţionat domnul Primar. 

Totodată, Primarul oraşului a informat comisia că în aceste zile, utilajele de la serviciu salubrizare au fost alimentate cu circa 1,8 tone de combustibil. 

În replică, responsabilii au declarat că după ninsoare din 29 decembrie 2014, au fost întreprinse măsuri de deszăpezire, în măsura posibilităţilor. 

Precizăm că, Şeful Serviciului Salubrizare, Gavril Chiţaniuc, potrivit Primarul oraşului Cahul, se află în concediu de la finele lunii decembrie. 

Articole similare