Acesta se organizează anual și vine în ajutorul de informare și exemple de succes pentru tinerii ce vor să devină antreprenori.


”Forumul raional a tinerilor este organizat cu genericul ”Afaceri de succes administrate de tineri”. Aceasta este a 3 ediție și are scopul de a trezi spiritul antreprenorial în rîndul tinerilor, a declarat Alexandru Popov, șef serviciul tineret și sport a CRC.
”Pe parcursul training-lor oferite de A.O. ”Perspectiva”, au beneficiat 15 tineri ca ulterior 2 din câștigători au avut vizite de studiu peste hotarele țării și au primit un suport financiar de peste 3000 euro, a menționat Nicolae Mocanu, președintele A.O. ”Perspectiva”.
”Trebuie să motivăm tînara generație să rămână acasă  și să încerce să investească în timp și răbdare pentru a obține rezultate și venit. Lucrurile trebuie să le vezi ca un hobby ca o plăcere și apoi să cauți niște căi ca să-ți aducă și venit, a declarat Alexandru Bîrlea.

Sperăm că v-a plăcut știrea! Ziuadeazi.md este singura sursă independentă de știri din Cahul care încearcă zilnic să vă informeze despre ceea ce se întâmplă aici, la Cahul. Susține echipa ziuadeazi.md. Contribuția voastră lunara ne-ar ajuta să ne extindem și să oferim conținut informativ de calitate din și despre Cahul. Vă mulțumim!.