Publică un anunț
piatasud.md

Timp de 10 ani a folosit un permis de conducere falsificat, oprit la PTF Cahul

Timp de 10 ani a folosit un permis de conducere falsificat, oprit la PTF Cahul

Un cetățean străin este documentat de către polițiștii de frontieră pentru deținerea și utilizarea actelor oficiale false. Cazul a fost consemnat, în punctul de trecere a frontierei Cahul, pe direcția intrare în R. Moldova.

În dimineața zilei de astăzi, 26 martie 2024, pentru formalitățile de control s-a apropiat un automobil cu numere străine, la volanul căruia a fost legitimat cetățeanul Ucrainei de 34 de ani. Conform analizei de risc, persoana a fost supusă unui control suplimentar. 

Ca urmare, polițiștii de frontieră au depistat în portmoneu un permis de conducere pretins a fi eliberat de către autoritățile de baștină. La cele depistate, bărbatul nu a putut explica, motivând că ar fi obținut legal permisul acum 10 ani.

Cetățeanul ucrainean și-a continuat călătoria în calitate de șofer, doar că în baza unui alt permis de conducere valabil. 

Actul cu semne de falsificare a fost ridicat, urmând a fi supus expertizei. Cercetările pe caz continuă sub aspectul comiterii infracțiunii de deținere și folosire a actelor oficiale false.

Articole similare