Publică un anunț
piatasud.md

Un automobil Lexus cu certificat de înmatriculare falsificat a fost indisponibilizat la PTF Cahul

Un automobil Lexus cu certificat de înmatriculare falsificat a fost indisponibilizat la PTF Cahul

Un automobil a fost indisponibilizat la frontieră după ce s-a depistat că certificatul de înmatriculare este falsificat. Ieri, 4 mai 2023, polițiștii de frontieră din PTF Cahul au notificat cazul pe sensul de ieșire din Republica Moldova.

Pentru formalitățile de control s-a apropiat un microbuz care, pe o platformă, tracta un autoturism de model Lexus GS 300. Din verificarea documentelor prezentate pentru autoturism s-a stabilit că este fabricat în anul 2020 și înmatriculat în R. Moldova. În timpul cercetării amănunțite a certificatului de înmatriculare, polițiștii de frontieră au constat că actul conține semne vădite de falsificare. 

Despre cele depistate, conducătorul auto – un moldovean de 47 de ani nu a putut explica, deoarece avea rolul de șofer , i-a fost dat pachetul de documente și  mașina pentru transportare.

În continuare, polițiștii de frontieră din cadrul Direcției regionale SUD documentează cazul sub aspectul comiterii infracțiunii de fals în acte oficiale. Certificatul de înmatriculare cu indici de falsificare a fost ridicat și urmează să fie supus expertizei.

Articole similare