Publică un anunț
piatasud.md

Vrei să monitorizezi procedurile de achiziții publice? Aplică acum!

Vrei să monitorizezi procedurile de achiziții publice? Aplică acum!

Asociația obștească „Centrul CONTACT-Cahul” anunță procedura de selectare participanților în cadrul proiectul „Achiziții publice transparente”. Proiectul are scopul de a facilita informarea și implicarea cetățenilor în procesele de monitorizare și executare a contractelor de achiziții publice în raionul și municipiul Cahul.

Astfel, în cadrul proiectului va fi creat un grup care va participa la monitorizarea achizițiilor publice, executarea contractelor de achiziții publice în municipiul și raionul Cahul.  Persoanele interesate vor beneficia de un șir de instruiri în domeniul politicilor publice, advocacy, monitorizarea lucrărilor, contractelor de achiziții publice și a procedurilor de achiziții. 

CITEȘTE ȘI: Achizițiile publice din raionul și municipiul Cahul vor fi monitorizate de societatea civilă

Termen de aplicare – 29 mai 2022. Pentru a vă înregistra, completați formularul de mai jos: 

Acest material este un produs al proiectului „Achiziții publice transparente”, desfășurat de A.O. Centrul CONTACT-Cahul, în calitate de beneficiar de sub-grant al proiectului  „Consolidarea integrității în achizițiile publice”. Proiectul este implementat de către Institutul pentru Dezvoltare și Inițiative Sociale (IDIS) „Viitorul”, în parteneriat cu Fondul de Parteneriat pentru Transparență (SUA). Proiectul urmărește susținerea reformelor în domeniul achizițiilor publice în Moldova, care vor spori transparența și corectitudinea achizițiilor publice prin abilitarea cetățenilor de a responsabiliza instituțiile relevante.

Opiniile exprimate în cadrul proiectului și responsabilitatea pentru conținutul acestui produs aparțin autorilor proiectului și nu reflectă neapărat opinia IDIS „Viitorul” și a donatorului.

Articole similare