Publică un anunț
piatasud.md

Treizeci de ani de închisoare pentru bărbatul din Cahul care și-a omorât soția și soacra

Treizeci de ani de închisoare pentru bărbatul din Cahul care și-a omorât soția și soacra

Un bărbat de 50 de ani, din municipiul Cahul, a fost condamnat la 30 ani de închisoare, după ce Curtea de Apel Cahul l-a recunoscut vinovat de comiterea abuzurilor în familie și omorul fostei soții și al mamei acesteia.

Potrivit învinuirii înaintate de către procurori, inculpatul, în perioada de timp noiembrie 2020 – august 2021, având scopul comiterii violenței în familie, manifestată prin intimidare în scop de impunere a voinței sau a controlului personal, deseori iniția conflicte cu fosta sa soție, iar după ce în august 2021, ultima a plecat cu traiul în apartamentul mamei sale, o telefona și, amenințând-o cu moartea, insista, ca aceasta să se întoarcă în apartamentul lor comun, iar la cerințele soacrei, de a înceta persecutarea fiicei sale, dânsul, le-a amenințat pe ambele cu răfuială fizică.

În continuarea acțiunilor sale criminale, la 27 noiembrie 2021, aproximativ la ora 21:00, condamnatul aflându-se în stare de ebrietate, a intrat în scara blocului unde locuiau fosta soție și mama acesteia, situat în municipiul Cahul.

Citește și: Dublu omor la Cahul. Un bărbat și-a împușcat fosta soție și soacră

Așteptând ca femeile să urce în scara blocului, a efectuat în direcția lor câte o împușcătură dintr-o armă de vânătoare. În consecință, soacra acestuia a murit pe loc, iar fosta soție a decedat la spital.

Sentința este definitivă, dar poate fi contestată cu recurs la Curtea Supremă de Justiție în termen de 30 de zile.

Reamintim că tragedia a avut loc în seara zilei de 27 noiembrie 2021. Bărbatul de 49 de ani, din motive de gelozia ar fi împușcat fosta soție și mama acesteia. 

Articole similare