Publică un anunț
piatasud.md

Andrei Sîrbu este noul șef-adjunct al Poliției din UTA Găgăuzia. Anterior a fost șeful IP Cahul

Andrei Sîrbu este noul șef-adjunct al Poliției din UTA Găgăuzia. Anterior a fost șeful IP Cahul

Ministra Afacerilor Interne, Ana Revenco, a efectuat o vizită de lucru în teritoriu, unde a avut o ședință cu efectivul Direcției de poliție al UTA Găgăuzia.

În cadrul ședinței, a fost numit și prezentat efectivului de către șeful IGP, noul șef-adjunct al Direcției de poliție al UTA Găgăuzia – Andrei Sîrbu, care anterior a deținut funcția de șef al Inspectoratului de poliție Cahul.

Totodată, au fost stabilite prioritățile, precum și trasate sarcinile în perioada imediat următoare pentru angajații MAI din cadrul Direcției de Poliție și a inspectoratelor teritoriale din regiune. La fel, în cadrul ședinței cu efectivul, au fost puse în discuție provocările cu care se confruntă echipa angajaților de poliție din regiune și abordările comune de soluționare a acestora.

Ministrul Afacerilor Interne a apreciat rezultatele muncii înregistrate de efectivul poliției din Găgăuzia, în special în contextul stării de urgență, pe palierul de asigurare a ordinii publice și gestionarea fluxului de refugiați.

Înainte de a fi numit șef la IP Cahul, Sîrbu a deținut concomitent funcția de șef al IP Cantemir și cea de șef al IP Leova.

Articole similare