Publică un anunț
piatasud.md

Astăzi s-a încheiat campania ,,Împarte Bunătate” pentru Daria Furnică

Astăzi s-a încheiat campania ,,Împarte Bunătate” pentru Daria Furnică

Astăzi s-a încheiat campania ,,Împarte Bunătate”, aceasta a avut menirea de a o ajuta pe micuța Daria Furnică, de apr. 4 ani, locuitoare a mun. Cahul, care a fost diagnosticată cu leucemie acută. Astfel în perioada 19-26 aprilie în boxa de donaţii a fost acumulată suma de 13.630 lei şi 180 euro.

Banii vor fi depuşi în contul ataşat cazului Dariei, pe situl oficial- caritate.md, unde deja s-au acumulat în total 94 % din suma necesară pentru tratament. Menționăm că Daria Furnică are nevoie de 60.500 $ pentru a se trata la o clinică din Turcia.

Această campanie a fost organizată de Inspectoratul de Poliție din Cahul, cu susținerea din partea următoarelor instituții: Biserica Adventistă Cahul; Primăria mun. Cahul; Supermarketul Linella; Unitatea Militară de Carabinieri 1045 cu dislocare în mun. Cahul; Centrul ,,Contact-Cahul”; Compania ,,Reclam Design” precum şi ziarul local ,,Cahul Expres”. Suma de aproximativ 17.500 lei a fost strânsă datorită locuitorilor și oaspeților orașului Cahul.

Doritorii de a o ajuta pe Daria Furnică, o pot face în continuare accesând următorul link: https://www.caritate.md/donations/din-inima-pentru-daria-furnica

Articole similare