Publică un anunț
piatasud.md

Autoritățile raionale Cahul interzic corporativele în restaurante și la locul muncii!

Autoritățile raionale Cahul interzic corporativele în restaurante și la locul muncii!

Comisia Raională Extraordinară de Sănătate Publică Cahul a înăsprit măsurile legate de prevenirea răspândirii COVID-19.

La ședința din 23 decembrie, membrii comisiei prezidată de vicepreședintele raionului Vladimir Calmîc, a aprobat sistarea tuturor activităților festive pentru 2 săptămâni. 

„Se interzice în perioada 24.12.2020-15.01.2021 , organizarea și desfășurarea evenimentelor cu caracter festiv, inclusiv și cu ocazia sărbătorilor de iarnă în toate unitățile de alimentație publică de pe teritoriul raionului Cahul, precum și în  instituții la locul de muncă, indiferent de statutul juridic sau privat” se spune în hotărâre.

Totodată, a fost dispus CSP Cahul, Inspectoratul de Poliție, DTSA, Primăria mun. Cahul, să intensifice activitățile ce țin de controale, patrulare, monitorizare a respectării de către persoanele fizice și juridice a măsurilor de prevenire și control a infecției COVID-19.

„Nerespectarea măsurilor de sănătate publică expuse în hotărâre constituie pericol pentru sănătatea publică va servi temei pentru tragere la răspundere contravențională/sau penală a persoanelor vinovate” este specificat în hotărâre.

Articole similare