Publică un anunț
piatasud.md

CEC a lansat un număr unic de informare pentru anticipatele din 11 iulie

CEC a lansat un număr unic de informare pentru anticipatele din 11 iulie

Administrația electorală centrală a lansat astăzi Centrul de Apel pentru alegerile parlamentare anticipate din 11 iulie curent, cu numărul unic de telefon (+373) 22 880101.

Potrivit Comisiei Electorale Centrale /CEC/, la acest număr alegătorii vor putea solicita informații privind arondarea la secții de votare, procedura de vot și altele. Acest call centru va funcționa în perioada 23 iunie – 13 iulie 2021.

Operatorii Centrului de Apel vor acorda asistență persoanelor responsabile de gestionarea listelor electorale din cadrul autorităților publice locale, dar şi membrilor organelor electorale inferioare pentru aplicarea uniformă a procedurilor de gestionare a Registrului de stat al alegătorilor.

Linia de informare a Centrului de Apel va funcționa de luni până vineri, între orele 8.00 – 17.00, iar în perioada 11-13 iulie 2021 programul de lucru va fi extins până la 24 de ore pe zi.

Centrul poate fi apelat la tarif ordinar de la telefonul fix sau mobil din orice localitate a Republicii Moldova sau din afara țării.

Articole similare