Publică un anunț
piatasud.md

Campionatul Raional la minifotbal. Vezi cine sunt câștigătorii

Campionatul Raional la minifotbal. Vezi cine sunt câștigătorii

Asociația Raională de Fotbal Cahul (ARF Cahul) a organizat recent Campionatul Raionului la minifotbal, o competiție care a reunit echipe de copii și seniori din localitățile raionului Cahul.

Turneul s-a desfășurat în perioada 15 ianuarie – 3 februarie 2024 și a fost inițiat de președintele ARF Cahul, domnul Vasili Porosenco. La competiție au participat 6 echipe de copii și 6 echipe de seniori, care au demonstrat talent, pasiune și spirit de echipă pe parcursul meciurilor.

Clasamentul final la categoria copii:

  1. Burlacu
  2. Baurci Moldoveni
  3. Pelinei

Clasamentul final la categoria seniori:

  1. Moscovei
  2. Cotihana
  3. Baurci Moldoveni

Toate echipele participante au fost premiate cu diplome și medalii în cadrul unei ceremonii festive. Președintele ARF Cahul, domnul Vasili Porosenco, a felicitat echipele pentru performanță și le-a mulțumit pentru implicare și spiritul de echipă.

ARF Cahul exprimă sincere mulțumiri tuturor echipelor participante, părinților, spectatorilor și tuturor celor care au contribuit la organizarea și buna desfășurare a Campionatului Raionului la minifotbal.

Acest eveniment a demonstrat încă o dată că fotbalul are puterea de a uni oamenii și de a promova un mod de viață sănătos și activ.

Articole similare