Publică un anunț
piatasud.md

Consultări publice pe subiectul stabilirii districtelor școlare pentru instituțiile de învățământ general din raionul Cahul

Consultări publice pe subiectul stabilirii districtelor școlare pentru instituțiile de învățământ general din raionul Cahul

Consiliul Raional Cahul inițiază procesul de consultări publice a proiectului de decizie „Cu privire la stabilirea districtelor școlare pentru instituțiile de învățământ general din raionul Cahul, anul de studii 2024-2025”.

Recomandările pe marginea proiectului de decizie supus consultării publice pot fi expediate până pe data de 12 martie 2024, pe adresa de email: valeriubaban@yahoo.com, la numărul de telefon 0299 – 20748, sau pe adresa: mun. Cahul, Piața Independenței 6, etaj II, Direcția generală învățământ.

Proiectul de decizie urmărește scopul de a asigura școlarizarea elevilor pe districtele școlare.

Proiectul deciziei este elaborat de Direcția generală învățământ Cahul. În temeiul art.21 alin.(2) din Codul educației nr.152 din 17.07.2014, ,,Autoritățile administrației publice locale fondatoare sunt obligate să stabilească districte școlare pentru fiecare instituție publică de învățământ”. Disctrict școlar – teritoriu arondat unei instituții de învățământ preșcolar, primar sau gimnazial.

Articole similare