Subscribe la telegramul nostru
Telegram

Dumitru Alaiba – noul ministru a economiei. Guvernul a operat mai multe remanieri de cadre

Dumitru Alaiba – noul ministru a economiei. Guvernul a operat mai multe remanieri de cadre

Ministrul Economiei, Sergiu Gaibu, şi-a anunţat astăzi demisia din funcţie. Acest portofoliu va fi gestionat de preşedintele Comisiei parlamentare de profil, Dumitru Alaiba, a anunţat premierul Natalia Gavriliţa, în debutul şedinţei de astăzi a Guvernului, transmite MOLDPRES.

„Echipa ministerului a depus o muncă excelentă și le mulțumesc din suflet pentru susținere și spirit de echipă. Mulțumesc mult colegilor din cabinetul de miniștri și dnei prim-ministru pentru o bună colaborare în aceste timpuri pline de provocări”, a scris Sergiu Gaibu.

De asemenea, în  funcţia de ministru al Mediului va fi numită Iordanca-Rodica Iordanov, secretar de stat la ministerul de resort.

Tot astăzi, Cabinetul de miniştri a aprobat eliberarea lui Andrei Muntean din funcţia de director adjunct la Agenţia Naţională pentru Reglementare în Comunicaţii Electronice şi Tehnologia Informaţiei (ANRCETI). În acest post a fost numită Silvia Bojoga, care va exercita şi interimatul şefului instituţiei până la numirea altei persoane.

În şedinţa din 16 noiembrie a Guvernului a fost anunţată şi eliberarea lui Eugeniu Cozonac din funcţia de director al Agenţiei Proprietăţi Publice. Locul acestuia va fi ocupat de Alexandru Musteaţă.

Articole similare