Publică un anunț
piatasud.md

Obține 1700 de euro cu un proiect de antreprenoriat social

Obține 1700 de euro cu un proiect de antreprenoriat social

Hub-ul Regional de Afaceri sociale Cahul lansează un concurs de granturi mici pentru inițiativele de antreprenoriat social din raioanele Cahul, Cantemir și Taraclia.

Proiectul de dezvoltare și promovare a antreprenoriatului social este realizat în cadrul Programului „EU4Moldova: Regiuni-cheie” finanțat de Uniunea Europeană și implementat de PNUD și UNICEF.

Scopul proiectului este dezvoltarea și promovarea antreprenoriatului social prin acordarea suportului financiar și asistenței tehnice pentru 10 Întreprinderi Sociale (ÎS) sau inițiative de antreprenoriat sociale prin intermediul Hub-ului Regional de Afaceri Sociale Cahul.

Programul sprijină spiritul antreprenorial în rândul populației urbane şi rurale, în special în rândul femeilor, bărbaților și tinerilor prin susținerea implementării ideilor inovative și creării noilor locuri de muncă, cu un grad sporit de inovare și digitalizare a afacerii și un impact pozitiv asupra mediului. Va fi implementat un mecanism de sprijin financiar (care presupune achiziționarea de echipamente / bunuri / lucrări / servicii), însoțit de un program de mentorat pentru a stimula cultura antreprenorială în regiunea cheie Cahul.

Prin intermediul procedurilor transparente și competitive de evaluare vor fi selectate:

  • 10 proiecte de antreprenoriat social care vor beneficia de o asistență financiară sub formă de echipamente/bunuri/lucrări/servicii, în valoare maximă a echivalentului în MDL a 1700 EURO pentru fiecare.
  • 3 adaptări a locului de muncă pentru persoane cu necesități speciale , în valoare maximă a echivalentului în MDL a 500 EURO pentru fiecare

Pentru detalii privind contextul lansării apelului, domeniile eligibile de finanțare, condițiile de aplicare, regulile și procedurile de înaintare a propunerilor de proiecte, regăsiți mai jos:

Dosarele de participare se vor depune în format electronic la adresa: lilia.surdu@undp.org și  cahul@chamber.md sau în format fizic la sediul Filiala Cahul a CCI , mun. Cahul, str. Mihai Eminescu, 43

Termenul limită de depunere a dosarelor este 19 IANUARIE 2024, ora 17-00 (termenul de aplicare a fost extins de 2 ori)

Dosarele depuse după termenul limită indicat, nu vor fi admise pentru participare în cadrul Concursului de asistență financiară nerambursabilă.

Pentru informații adiționale, contactați: Olga Vanțevici, director Filiala Cahul a CCI prin e-mail cahul@chamber.md sau la telefon 079514070

Articole similare