Publică un anunț
piatasud.md

Cahulenii vor afla mai multe despre utilizarea brandului regiunii în cadrul unei sesiuni de informare

Cahulenii vor afla mai multe despre utilizarea brandului regiunii în cadrul unei sesiuni de informare

Programul EU4Moldova: Regiuni-cheie invită luni, 4 aprilie, la ora 15:00  antreprenorii, reprezentanții ONG-urilor, APL-urilor locale, dar și toți cahulenii dornici să afle mai multe despre brandul regiunii la o sesiune online de informare.

Sesiunea va începe cu un cuvânt de salut, din partea primarului mun. Cahul, Nicolae Dandiș. 

Ulterior, Dmitrii Moruz, expert în branding va povesti despre scopul și utilitatea brandului, elementele vizuale de bază, brandbook, dar și cum poate fi utilizat brandul pentru a spori atractivitatea regiunii Cahul.

De asemenea, vor fi prezentate mostre care arată cum brandul este utilizat în context real, și vor fi oferite consultații pentru doritorii de a utiliza brandul regiunii în proiecte sau afacerile proprii.

Evenimentul va fi transmis LIVE pe pagina Regiunii Cahul.

Sesiunea de informare se desfășoară în cadrul Programului EU4Moldova: Regiuni-cheie, finanțat de Uniunea Europeană și implementat de Programul Națiunilor Unite pentru Dezvoltare (PNUD) și Fondul Națiunilor Unite pentru Copii (UNICEF).

TAG EVENIMENT: https://www.facebook.com/events/646579986410764/?active_tab=discussion

Programul „EU4Moldova: regiuni-cheie” (2019-2024) susține dezvoltarea social-economică inteligentă, incluzivă și durabilă în regiunile Cahul și Ungheni, pentru a asigura cetățenilor o calitate mai bună a vieții. Programul are un buget total de 23 mln. euro, este finanțat de Uniunea Europeană și implementat de Programul Națiunilor Unite pentru Dezvoltare (PNUD) și Fondul Națiunilor Unite pentru Copii (UNICEF).

Articole similare