Comisia de specialitate urbanism a CM Cahul solicită revizuirea rapoartelor cu structurile Administrației Publice Centrale din teritoriu și anume transmiterea bunurilor sale în locațiune.

Subiectul dat a fost enunțat de consilierul independent Vasile Vanțevici în cadrul ședinței Comisiei de specialitate de ieri, 19 martie. Propunerea consilierului independent vine drept răspuns la solicitarea Inspectoratului General de Poliție a unui șir de încăperi în comodat, încăperile care se află în edificiul proprietate APL de pe str. Ioan Vodă cel Cumplit 79.

Propunerea consilierului vizează transmiterea în locațiune (chirie) a încăperilor date, totodată și preavizarea celorlalte structuri descentralizate în teritoriu că din 1 mai 2019, comodatul să fie înlocuit cu locațiunea.  

„Ei cred că noi ne trezim dimineața și mâncăm paie” a punctat Vasile Vanțevici, făcând referință la situația creată cu Lacul Sărat și tergiversarea concesionării zăcămintelor de apă minerală Cahul de către responsabili din ministerul de ramură.

Propunerea dată a fost susținută de către majoritatea membrilor comisiei de specialitate prezenți la ședință, iar dacă va fi votată și de către consiliu, va avea putere juridică.