Publică un anunț
piatasud.md

Vasile Bolea despre activitatea Primăriei Cahul: Lasă de dorit

Vasile Bolea despre activitatea Primăriei Cahul: Lasă de dorit

Critici dure la adresa administrației municipiului Cahul au venit din partea deputatului socialist Vasile Bolea, în cadrul unui breafing de presă susținut astăzi. 

„Ceea ce văd eu practic săptămânal fiind în raionul Cahul, în municipiul Cahul: activitatea lasă de dorit. Dacă s-au făcut 2 drumuri în centrul orașului, în rest la periferii, drumul care merge sper vestitul sanatoriu din orașul Cahul parca este după bombardamentul din 22 iunie 1941.  Despre aceasta vom vorbim și cu locuitorii municipiului care deja s-au saturat de acele promisiuni a oamenilor buni” a declarat Vasile Bolea în cadrul breafing-ului.

Totodată, acesta a mai menționat că la  Primăria Cahul are loc controlul planificat al Inspecției Financiare care verifică cum au fost utilizați banii publici pentru ultimii 6 ani, și a denunțat careva implicări a Președenției în acest proces. 

CITEȘTE ȘI: Socialistul Vasile Bolea a solicitat să fie verificat modul în care sunt utilizați banii publici de către primăria municipiului Cahul

În cadrul breafing-ului, candidatul la funcția de deputat din partea Blocului Electoral al Comuniștilor și Socialiștilor a 

„Să dea un verdict bazat pe lege ce se întâmplă în Municipiul Cahul, dacă toți banii care au fost virați pe conturile primăriei Cahul fie de la bugetul de stat fie la bugetul raional, au fost cheltuiți corect și banii au ajuns la destinație. Vreau să vă spun că Primăria Municipiului Cahul în ultimii 2 ani de zile încearcă să organizeze concurs la funcția de Contabil Șef, și în 3 ani nu reușesc fiind că nimeni nu se înscrie la concurs, știind, probabil, ce „bardac” e acolo” a punctat deputatul socialist. 

În cadrul breafing-ului de presă, Vasile Bolea a solicitat să fie verificat modul de utilizare a banilor publici de către Primăria Cahul.   

Articole similare