Publică un anunț
piatasud.md

95 de ani de la fondarea Camerei de Comerț și Industrie Cahul: Ședința de totalizare a activității filialei

95 de ani de la fondarea Camerei de Comerț și Industrie Cahul: Ședința de totalizare a activității filialei

În data de 19 ianuarie 2023, Filiala Camerei de Comerț și Industrie a organizat o ședință de totalizare a activității sale și a marcat 95 de ani de la fondarea acesteia.

Ședința a fost prezidată de Olga Pereverzev, directoarea CCI filiala Cahul și vicepreşedinta Camerei de Comerț și Industrie, Natalia Calenic, în prezența reprezentanților APL, instituţiilor publice, antreprenori, printre care şi membrii CCI, Societatea Civilă și parteneri. Întrunirea fost organizată pentru a evalua și informa asupra activităților desfășurate în anul 2022.

”Aceste întâlniri le organizăm tradițional, fie la începutul anului, fie la sfârșitul anului și este un bun prilej pentru a discuta și prezenta cele mai importante realizări pe care le-am avut anul trecut. Dar și împreună cu dumneavoastră să discutăm cu ce poate fi camera mai utilă pentru anul nou, ca să sprijine și susțină agenții economici din filiala Cahul”, a spus Natalia Calenic, vicepreşedinta Camerei de Comerț și Industrie.

Discuțiile din cadrul ședinței au fost axate pe prezentarea evoluției activității și a rezultatelor obținute, s-a vorbit despre obiectivele și planurile de viitor ale Camerei de Comerț și Industrie și s-a subliniat importanța susținerii și promovării cadrului de afaceri favorabil în regiunea Cahul.

”Avem propuse obiective pentru anul acesta. Continuăm să implementăm proiectul Hub Regional de dezvoltare socială Cahul. În cadrul plafonului de dialog public-privat vom actualiza agenda locală de business și ne propunem să întroducem acel capitol nou în domeniul antreprenoriatului social. Continuăm să reprezentăm interesele mediului de afaceri, de aceea vă invităm să apelați la noi cât mai des”, a conchis Olga Pereverzev, directoarea CCI filiala Cahul.

În concluzie, ședința de totalizare a activității a oferit un cadru adecvat pentru evaluarea activității și pentru prezentarea obiectivelor și planurilor de viitor ale Camerei de Comerț și Industrie.

Articole similare