Publică un anunț
piatasud.md

Ambasadei României mărește numărul ceremoniilor de depunere a jurământului. Vezi cîte locuri suplimentare s-au alocat pentru Cahul

Ambasadei României mărește numărul ceremoniilor de depunere a jurământului. Vezi cîte locuri suplimentare s-au alocat pentru Cahul

Ambasada României la Chișinău comunică faptul că, pe parcursul lunii martie 2021, Autoritatea Națională pentru Cetățenie (ANC) suplimentează numărul ceremoniilor de depunere a jurământului de credință față de România dedicate Ambasadei României la Chișinău și celor două Consulate Generale Bălți și Cahul.

Locurile sunt disponibile astfel:

 22 martie (30 de locuri) – alocate Consulatului General al României la Bălți;

 22 martie (30 de locuri) – alocate Consulatului General al României la Cahul;

 25 martie (60 de locuri) -alocate Secției consulare a Ambasadei României la Chișinău.

În contextul creșterii numărului de cazuri de infectare cu noul Coronavirus, facem apel la înțelegerea dvs. și vă rugăm insistent să vă prezentați la sediul Secției consulare strict conform programărilor primite.Accesul în incita Secției consulare va fi permis numai în următoarele condiții:

• Purtarea obligatorie a măștii de protecție!

• Lipsa simptomelor asociate COVID-19 (temperatură ridicată, tuse, rinoree, respirație dificilă)!

• Menținerea distanței fizice (mai mare de 1,5 m)!

Nu se permite accesul aparținătorilor/rudelor/prietenilor!

Subliniem că măsurile de protecție de mai sus sunt necesare atât pentru protejarea dumneavoastră, cât și a personalului consular și sunt conforme cu normele și recomandările autorităților române și ale Republicii Moldova în contextul pandemiei de COVID-19.

Precizări importante:Serviciile consulare sunt gratuite.

Pentru mai multe informații accesați: econsulat.ro

Articole similare