Publică un anunț
piatasud.md

Cahul va fi iluminat complet până la finele anului! ADR SUD a inițiat licitația pentru lucrări la valoarea de peste 43 milioane lei

Cahul va fi iluminat complet până la finele anului! ADR SUD a inițiat licitația pentru lucrări la valoarea de peste 43 milioane lei

Agenția de Dezvoltare SUD a publicat ieri, 16 ianuarie 2024, anunțul privind inițierea achizițiilor publice de reabilitarea și modernizarea sistemului de iluminat stradal și construcția unei rețele inteligente integre în mun. Cahul”. 

Perioada de depunere a ofertelor este 26 ian 2024, 16:00 – 6 febr 2024, 16:00, până pe 6 februarie, autoritatea contractantă va răspunde la clarificări de la agenții economici cointeresați. 

Valoarea totală fără TVA a proiectului este de 43 874 325 lei, iar caietul de sarcini și documentația achiziției poate fi consultată aici

Criteriul de atribuire pentru licitația dată este „Cel mai mic preț”. Durata contractului este până la 30 decembrie 2024. 

Reabilitarea și modernizarea sistemului de iluminat stradal se va face în corespundere cu volumul lucrărilor conform proiectului de execuție ”Renovarea sistemului de iluminat public stradal și construcția unei rețele inteligente integre în mun. Cahul”, implementat în cadrul „Programului Național orașe-poli de creștere”.

Reamintim că la 17 noiembrie, au fost semnate 2 contracte de finanțare la suma totală de 64,5 milioane lei pentru 2 proiecte mari în municipiul Cahul. 

Astfel, 18 milioane lei vor fi investiți în renovarea Grădiniței de copii Nr. 4 din mun.Cahul, iar alte 46,5 milioane lei în finalizarea renovării sistemului de iluminat public stradal pe tot teritoriul mun.Cahul. 

Precizăm că Programul Național orașe-poli de creștere este implementat în Moldova în anii 2021 – 2027,  beneficiari ai Programului fiind municipiile orașe- poli de creștere: Edineț, Soroca, Ungheni, Orhei, Cahul, Comrat și zonele lor rurale adiacente.

Articole similare