Publică un anunț
piatasud.md

Cum diminuăm discriminarea instituțională și individuală în RM?

Cum diminuăm discriminarea instituțională și individuală în RM?

Oamenii care îi respectă pe alții merită și ei respect. Într-o țară unită în jurul valorilor și drepturilor fundamentale ale omului, fiecare cetățean se poate simți în siguranță, protejat de orice formă de discriminare. Vezi în infograficul de mai jos ce ar trebui de întreprins pentru a diminua discriminarea la nivel instituțional și individual/de grup în Moldova. 

Ambasadorul campaniei „toți pentru Moldova!”

Aureliu Batrînac, doctor în medicină, chirurg cardiovascular

„Aflându-ne într-un proces complicat de construcție a unui stat democratic și prosper, avem marea necesitate de a fi uniți și implicați social pentru a reuși aceste deziderate. Precum afirma înțeleptul Socrate „Dacă nu este unire,  nici statul nu poate fi bine condus, nici casa bine cârmuită”. Doar conjugându-ne eforturile, fiind uniți și implicați social, cu responsabilitate civică a fiecărui cetățean, putem să construim o Moldovă puternică, bogată și prosperă, confortabilă pentru viață.”

Poți deveni și tu unul dintre ambasadorii campaniei „toți pentru Moldova!” și să dai un exemplu întregii țări, răspunzând la întrebarea „Ce înseamnă pentru tine unitatea națională?”. Click pe link pentru participare: totipentrumoldova.api.md/ro/ambasador

Acest infografic este parte a Campaniei de informare pentru unitate și coeziune socială „toți pentru Moldova!”, realizată de Asociația Presei Independente (API). Scopul nostru este să contribuim la consolidarea unității și a securității naționale. Te invităm să fii alături de noi. 

Câte unul ne va fi greu, dar împreună vom reuși să construim siguranța și prosperitatea acasă.

Află mai multe pe totipentrumoldova.api.md.

Articole similare