Publică un anunț
piatasud.md

Cupa Primarului municipiului Cahul: Află cine sunt campionii

Cupa Primarului municipiului Cahul: Află cine sunt campionii

Ieri, 14 aprilie s-a încheiat ediția a XII-a a Turneului Regional la fotbal pe teren redus „CUPA PRIMARULUI MUNICIPIULUI CAHUL”, un eveniment sportiv care a reunit echipe din Cahul și localitățile învecinate.

Meciul pentru medaliile de bronz a fost unul disputat, cu victoria obținută de FC Gloria (Cahul) în fața echipei FC Rapid (Lărguța, Cantemir), cu scorul de 5:2.

Finala a pus față în față echipele FC Dacia (Cotihana, Cahul) și FC Spartak (Moscovei, Cahul). Meciul echilibrat s-a încheiat la egalitate, 1:1, după timpul regulamentar. Tensiunea a crescut considerabil în timpul loviturilor de departajare, unde FC Spartak a reușit să se impună cu scorul de 4:3, cucerind trofeul cupei Primarului municipiului Cahul.

La ceremonia de premiere au participat primarul municipiului Cahul, Nicolae Dandiș, și Directorul Tehnic al Federației Moldovenești de Fotbal, Dănuț Stelian Oprea.

Au fost premiați nu doar câștigătorii și finaliștii, ci și cei mai buni jucători ai turneului:

„Cel mai bun portar” – Ivan Marcov de la CS OLIMP-VETERAN (Cahul);
„Cel mai bun fundaş” – Gheorghe MÎŢĂ de la FC GLORIA (Cahul);
„Cel mai bun mijlocaş” – Petru SOFRONOVICI de la FC SPARTAK (Moscovei);
„Golgheterul” turneului a devenit Mihail BADAC de la FC HAIDUC (Baurci Moldoveni);
„Cel mai bun jucător” al turneului a fost desemnat Nicolae CAPRARU de la FC DACIA (Cotihana).

Turneul a fost organizat de către Primăria mun. Cahul în colaborare cu „Asociaţia Regională de Fotbal – Sudul Moldovei” şi cu suportul Federaţiei Moldoveneşti de Fotbal.

Articole similare