Publică un anunț
piatasud.md

Digital Impact revine cu un nou apel de granturi de 3,9 milioane lei pentru startup-uri

Digital Impact revine cu un nou apel de granturi de  3,9 milioane lei pentru startup-uri

Toate startup-urile tehnologice din Republica Moldova sunt invitate să participe la lansarea celei de-a doua faze a programului Digital Impact pentru Cahul, un program care beneficiază de un buget de grant de 3.900.000 MDL!

Evenimentul de lansare va avea loc pe data de 18 mai, la Palatul de Cultură din mun. Cahul. Cei interesați, dar nu au posibilitatea să vină la Cahul vor avea posibilitatea de a urmări transmisiunea în direct a evenimentului online. 

Scopul celei de-a doua faze a programului Digital Impact este de a sprijini startup-urile tech prin finanțare și mentorat, care îndeplinesc următoarele criterii:

1 – au nevoie de suport pentru a-și consolida capacitatea acestora de atragere de investiții și scalare, dar și care

2 – își propun realizarea unui impact pentru regiunea Cahul. 

Cel puțin 5 startup-uri tech vor putea beneficia de un grant în valoare de maxim 780,000 MDL, cu condiția unei co-finanțări în proporție de 20% din valoarea solicitată a grantului.

Detaliile privind procesul de aplicare vor fi publicate pe pagina web a proiectului la data de 17 mai. 

Pentru a participa la eveniment, fie online, fie offline, este necesar să completați formularul de înregistrare disponibil aici

Programul Digital Impact pentru Cahul, faza 2, a fost creat pentru a consolida capacitatea startup-urilor tehnologice din Republica Moldova de a atrage investiții și de a se dezvolta, cu accent pe contribuția adusă la dezvoltarea ecosistemului de startup-uri din regiunea Cahul. Pentru întrebări ne puteți contacta la digitalimpact@startupmoldova.digital.

Programul Digital Impact face parte din Proiectul EU4Moldova: Startup City Cahul, finanțat de Uniunea Europeană și Suedia, și implementat de ATIC, ca răspuns la Activitatea 3. Sprijinirea dezvoltării unui program de finanțare și accelerare pentru start-up-uri digitale și inovatoare și antreprenori, contribuind la consolidarea capacității acestora și pregătirea pentru investiții. Programul Impact Digital este implementat de Fundația Startup Moldova.

Articole similare