Publică un anunț
piatasud.md

Încă un membru al grupului infracțional de la care a fost ridicată marijuana de circa 3.000.000 de lei la Cahul, reținut și plasat în arest

Ofițerii Direcției Antidrog a INI,  în comun cu cei ai Direcției Generale Urmărire Penală a IGP, sub conducerea procurorilor  PCCOCS,  au reținut un alt membru activ al grupului infracțional de la care au fost ridicate 14 kg de marijuana.

Acesta a fost reținut în timp ce vindea droguri, în Chișinău, ca parte a schemei de trafic de droguri dirijate în continuare de liderul grupului, care acum este în arest preventiv.

Urmare a perchezițiilor domiciliare, oamenii legii au ridicat de la bărbatul de 37 de ani, jumătate de kilogram de marijuana, precum și cartele bancare, cântare la scară mică, pliculețe autosigilante pentru vânzarea drogurilor.

Pe piața neagră, cantitatea de drog ar valora circa 100.000 lei. Ulterior,  acesta a fost plasat în arest preventiv, pentru 30 de zile.

În continuare, ofițerii de investigație întreprind măsuri pentru localizarea și reținerea celorlalți membri ai grupului.

Articole similare