Publică un anunț
piatasud.md

Irina Vlah a prezentat cartea „Profesia mea este politica” la Universitatea din Cahul

Irina Vlah a prezentat cartea „Profesia mea este politica” la Universitatea din Cahul

Irina Vlah, autoarea cărții „Profesia mea este politica”, a prezentat studenților și profesorilor Universității de Stat „B. P. Hasdeu” din Cahul.

sursa: Facebook: Irina Vlah

”După ce am vorbit cu tinerii, cred că am înțeles de unde a venit un asemenea interes pentru această carte. Tinerii se confruntă cu aceleași întrebări și provocări care m-au însoțit de-a lungul carierei mele și despre care sunt scrise în detaliu în „Profesia mea e politica” – de ce este important să te bazezi pe educație, cum să faci față provocărilor, de ce trebuie să alegi Moldova”, a menționat Vlah.

sursa: Facebook: Irina Vlah

Irina Vlah a împărtășit cu audiența experiența sa bogată, inclusiv cei zece ani dedicați predării la diverse universități. Atmosfera din cadrul Universității din Cahul a fost una vibrantă, plină de curiozitate și entuziasm din partea studenților.

„Vreau să mulțumesc Universității din Cahul și tuturor locuitorilor acestui oraș minunat pentru primirea călduroasă”, a adăugat Irina Vlah.

„Profesia mea este politica” este o autobiografie a Irinei Vlah , care oferă o perspectivă unică asupra lumii politice din Moldova.

”Autobiografia nu este doar o poveste despre mine, ci și o poveste despre idealuri, valori și devotamentul meu față de servirea comunității. Aici veți găsi istorii reale despre întâlnirile cu lideri mondiali, detalii din culisele profesiei (despre care niciodată nu se povestește), exemple inspiraționale despre cum să acționezi bazându-te pe tine însuți și ignorând stereotipurile. Politica nu este doar despre evenimente, ci și despre oamenii, care le fac posibile”.

Articole similare